Vanuit de richting Eindhoven houdt U Venlo-zuid  (A73) aan en neem dan afslag 14 (Maasbree). Bij de stop-lichten slaat u rechts af en rijdt u door tot de rotonde. Daar steekt u de snelweg weer over. Bij de volgende rotonde neemt u de 1e weg rechts en vervolgens ziet u na enkele meters aan de linkerhand het bordje Maashoflaan. Deze weg is gelegen tussen de forellenvijver Maashof en Welkoop (v.h. Boerenbond). Deze “laan” volgt u tot het einde tot voorbij Fit-Focus waarna u ons boulodrome ziet liggen.

Vanuit de richting Roermond houdt U tot voorbij de Maasbrug de A73 aan. Daarna neemt U afslag 14 (Maasbree). Vervolgens op het eind van de afrit gaat U links af en volgt de weg richting Boekend.  Bij de rotonde volgt U wederom de rijrichting Boekend en steekt de snelweg over.  Bij de volgende rotonde neemt u de 1e weg rechts en vervolgens ziet u na enkele meters aan de linkerhand het bordje Maashoflaan. Deze weg is gelegen tussen de forellenvijver Maashof en Welkoop (v.h. Boerenbond). Deze “laan” volgt u tot het einde tot voorbij Fit-Focus waarna u ons boulodrome ziet liggen.

Parkeren s.v.p. achter de hal of aan de voorkant en dan alleen de parkeerplaatsen aan de zijde van de hal. De andere kant is prive parking van Fit-Focus.