Het bestuur wordt in zijn werkzaamheden ondersteund door diverse commissies:

Wedstrijdcommissie:
Deze commissie regelt alle wedstrijdzaken.  Met name organisatie toernooien; clubkampioenschappen Mini-mix en de uitwisselingen met zusterverenigingen. Verder het opzetten van regionale competities.

De commissie bestaat uit: Wim Peeters, te bereiken via emailadres wim.peeters4@gmail.com

Anna Bodewein, Hay Christis en Theo Wilbers.

Accommodatiecommissie:
Deze commissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van het gehele complex. Een keer per maand is er overleg met de commissieleden en worden werkafspraken gemaakt.
De commissie wordt bijgestaan door een aantal vrijwilligers die op afroep beschikbaar zijn.
Commissievoorzitter is Wim Gipmans.

Kantinecommissie:
Deze commissie houdt zich uiteraard bezig met zaken die betrekking hebben op de kantine en daarbij behorende catering. Dat zal o.a. zijn bij bezoeken van zusterverenigingen , groepen die een dagdeel komen boulen en natuurlijk ook tijdens onze eigen speeltijden, toernooien en competities.
Voor reserveringen van boulearrangementen (Groepen van 25 of meer) kunt u terecht bij Pieter Schoenmakers, te bereiken in eerste instantie via ons emailadres pcvenlo.reserveringen@gmail.com of in tweede instantie via ons telefoonnummer  06-10998390.
De kantinecommissie bestaat uit :
Pieter Schoenmakers, Anny van den Homberg, Willy Moens en Hay Peeters.

Verder heeft de vereniging door de bond opgeleide en gediplomeerde scheidsrechters (Ank Colautti, Chris Overdevest en Hay Christis) en trainer (Fred Bisschop).

Beheer Website:

Wim Peeters